wordpress style css stil dosyası içermiyor

WordPress Style CSS Stil Dosyası İçermiyor WordPress birçok kişinin site oluşturmak için kullandığı uygulamalar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Pek çok wordpress kullanıcısı bu sayede içeriklerini ziyaretçileriyle buluşturuyor. Zamanla kendini bu konuda geliştirebilen kişiler wordpress sayesinde aylık kazanç elde etmeyi de başarıyor. WordPress en bilinen ve en kolay geliştirilebilen site uygulaması olsa da zaman zaman kullanıcılar çeşitli hatalarla karşılaşabiliyor. Bu hatalar arasında en sık karşılaşılanlardan bir tanesi de wordpress style css stil dosyası içermiyor hatası. Bu hata karşımıza farklı şekillerde de çıkabilir. Herhangi bir tema yüklenmek istendiğinde karşılaşılan bu problem kullanıcıları endişelendirse de çözümü oldukça basit. Hatanın sebebi temaları yüklerken kullanıcıların yaptığı yanlışlardan kaynaklanıyor. Bu yazımızda sizlere wordpress style css stil dosyası içermiyor hatasının nedenini ve çözümünü detaylı olarak açıkladık.

WordPress Style CSS Stil Dosyası İçermiyor Hatası Çözümü

WordPress style css stil dosyası içermiyor hatası wordpress kullanıcıların en fazla karşı karşıya geldiği hatalar arasında yer alıyor. Kullanıcılar bu hatayla karşılaştıkları durumlarda satın aldıkları temanın sahte veya geçersiz olduğu korkusuna kapılabiliyor. Ancak durum bunun tam tersi de olabilmekte. WordPress style css dosyası içermiyor hatasının birden fazla nedeni olabilir. Aşağıda her bir hatayı ve çözümü detaylı olarak açıkladık.

  • Yüklemek istediğiniz tema dosyanın zip uzantılı olması gerekmektedir. Zip uzantısı dışında yüklenen tema dosyaları wordpress tarafından kabul edilemez.
  • Yükleyeceğiniz style.css dosyasını yanlış yere yüklüyor olabilirsiniz. Bu dosyayı mutlaka tema dosyası içerisine yüklemeniz gerekir.
  • Zip dosyaları içeriğinde lisans, kılavuz ve benzeri gereksiz dosyaları da içermektedir. Bu nedenle zip dosyasını bu dosyalarla birlikte yüklerseniz wordpress bunu kabul etmeyecek ve hata mesajı verecektir.
  • Yüklemek istediğiniz dosya wordpress tarafından desteklenmeyen bir tema içeriyor olabilir. Temanızın mutlaka wordpress’e uyumlu olmasına özen gösterin.

Yukarıda anlatmış olduğumuz çözümleri sırayla deneyerek sorununuzu çözüme kavuşturabilirsiniz. WordPress style css stil dosyası içermiyor sorunu her ne kadar kullanıcıları strese sokan ve korkutan bir durum olsa da yanlış yükleme, gereksiz dosya yükleme ya da desteklenmeyen dosya yükleme gibi sorunlar nedeniyle meydana gelebilir.

WordPress Style CSS Stil Dosyası İçermiyor makalemizin sonuna geldik dilerseniz WordPress Otomatik Etiket Oluşturma makalemiz ile devam edebilirsiniz.

İçeriği Puanlayabilirsiniz !

0 / 5

Your page rank:

İletişime Geç