Wordpress Blog Sayfası Düzenleme
WordPress Blog Sayfası Düzenleme

WordPress Blog Sayfası Düzenleme WordPress blog yazarları, eğitim içeriği üreticileri ve ürün satışı yapan işletmeler için mükemmel bir platform. Kendi sitenizi kurarak tamamen bağımsız ve özgür bir şekilde sitenizi geliştirebilir ve kazanç elde edebilirsiniz. Hazırlamış olduğunuz içerikleri ziyaretçilerinizle paylaşabilir ve günden güne daha fazla ziyaretçiye sahip olabilirsiniz. Wordpres sağlamakta olduğu bu özelliklerle dünya üzerinde bir numaralı içerik yönetim sistemi olmayı başarıyor. Ancak her ne kadar mükemmel bir platform olsa da eğer bir geliştirici değilseniz wordpress zaman harcamayı gerektiriyor. Pek çok geliştirici saatlerini ve hatta günlerini ayırarak wordpress siteleri üzerinde geliştirmeler yapıyor. Ancak bunun için illa wordpress geliştiricisi olmanız gerek yok. Çeşitli sayfa düzenleme eklentileri kullanarak da wordpress blog sayfası düzenleme işlemlerini herhangi bir kod bilgisine ihtiyaç duymadan gerçekleştirebilirsiniz. WordPress blog sayfası düzenleme konusunda sayısız eklentiyi sizlere sunuyor. Bu eklentilerle kendi blog sayfalarını ve temanızı oluşturarak harika bir web sitesi ortaya çıkarmanız mümkün. Bu yazımızda sizler için wordpress blog sayfası düzenleme eklentileri için harika bir liste oluşturduk.

WordPress Sayfa Düzenleme Eklentileri

WordPress’de herhangi bir geliştirici bilgisine sahip olmadan kolayca sayfa düzenleyebileceğiniz ve tema oluşturabileceğiniz eklentiler bulunuyor. WordPress sayfa düzenleme eklentileri sayesinde kendi temanızı oluşturabilir ve site sayfalarınızı dilediğinizce düzenleyebilirsiniz. İşte sizler için seçtiğimiz mükemmel wordpress sayfa düzenleme eklentileri aşağıda:

  • Elementor Live Page Builder: En popüler sayfa düzenleme eklentileri arasında yer alıyor. Temanızı ve sayfalarınızı düzenlemeye yarayan bu eklenti kolay ve anlaşılabilir ara yüzü sayesinde düzenleme işlemlerinizi hızlıca halletmenize yardımcı oluyor. Ücretsiz olarak kullanıma sunulan bu eklentiyle kendi sitenizi kendiniz düzenleyebilirsiniz.
  • The Divi Builder: Sayfa düzenleme ve tema oluşturma konusunda mükemmel olan eklentilerden bir tanesi de The Divi Builder. Bu eklenti benzer şekilde kolay bir ara yüze sahip. Özelleştirme yapmaya olanak sağlamasının yanı sıra sürükle-bırak mantığıyla çalışan eklenti sayesinde hızlıca sayfa düzenleme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Uygulama ücretli olarak sunuluyor.
  • WP Page Builder: Ücretsiz olarak sunulan sayfa düzenleme uygulamaları arasında yer alıyor. 60’dan fazla sayfa bloğunu kullanıcılara sunan bu eklenti sayesinde kolayca sayfa düzenleme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

 

Daha fazla wordpress içeriğine ulaşmak isterseniz veya WordPress eklenti kurulumu hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız olursa buraya bırakıyoruz.

İçeriği Puanlayabilirsiniz !

0 / 5

Your page rank:

İletişime Geç